Luc Sadones bekleedt uw gevel of dak met sprekend gemak

055 442 069

Luc Sadones bekleedt uw gevel of dak met sprekend gemak

055 442 069

Luc Sadones bekleedt uw gevel of dak met sprekend gemak

055 442 069

Renovatieplannen, nieuwbouw of kleinere herstellingen nodig?

Renovatieplannen, nieuwbouw of kleinere herstelling nodig? Luc Sadones verzorgt uw gevel, dak of sanitair van de kleinste klus tot het grootste totaalproject. We zijn van vele markten thuis. Bij elke ingreep die we uitvoeren mogen we trots beweren dat we dit doen vanuit een uiterst grondige expertise en bekwaamheid. Zo bent u zeker dat u werkt met de juiste aannemer voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Alle dakwerken: een waterdichte service

Een dak is de hoed van uw huis: het zorgt voor warmte en uitstraling. Om die functies te vervullen, moet het dus geplaatst worden met de grootste nauwgezetheid. Uw verbruik en e-peil worden mee door uw dak bepaald. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten daken, telkens vinden we de beste oplossing voor uw specifieke woning op vlak van uiterlijk én functionaliteit. We zijn onder meer erkend plaatser van Master System en Resitrix. Beide systemen zorgen ervoor dat uw dak bestand is tegen alle elementen. Pannen, leien, roofing, EPDM, zink- en koperwerken of staande naad: we plaatsen alles met sprekend gemak, niet omdat het makkelijk is, maar omdat we door de wol geverfde stielmannen zijn. Elk dak wordt gelegd met een uiterst verzorgde afwerking. We plaatsen ook uw dakgoten zodat ze mooi passen bij de stijl van uw woning: functioneel en fraai.

Sanitair en verwarming

U kunt bij Luc Sadones Dakwerken ook terecht voor alle werken rond sanitair en verwarming. Dakwerken en verwarming/isolatie liggen in elkaars verlengde. Eenzelfde partner om dit op elkaar af te stemmen is dus sowieso een grote meerwaarde naar planning en finaal resultaat.

Luc Sadones: ook voor uw gevel

Als dakwerker zijn we in ons sas met leien en natuurleien. Geef uw gevel een ongezien cachet met onze leien gevels en ervaar optimale bestendigheid tegen water en wind. Met Luc Sadones wordt uw hele woning een pareltje!

Heeft u (ver)bouwplannen? Neem contact op en bekijk wat we allemaal voor u kunnen doen!

Contacteer ons